A 7 éves kisfiú csomagot küld Ázsiába. 12 év múlva olyan üzenetet kap, mely egész addigi életét megváltoztatja:

Az egész történet  2000-ben kezdődött, egy iskolai dobozzal és egy fényképpel, amely a világ két különböző pontján élő két ember életét örökre megváltoztatta.

A 7 éves Tyrel Wolfe egy iskolai projekt keretében készített egy csomagot, melyben a tanuláshoz szükséges dolgok voltak s ezt egy jótékonysági egyesületnek adta.

A világ másik részén elő kislány megkapta ezt a csomagot és egész élete megváltozott.

A Fülöp-szigeteken élő Joana Marchan kapta meg a csomagot. Sokat jelentett ez neki, hiszen így megkezdhette tanulmányait az iskolában. A csomagban megtalálta a kisfiú fényképét és ezért cserébe küldött magáról egy képet neki és egy köszönő levelet is. Később azonban kiderült, hogy ez a levél soha nem jutott el Tyrel-hez.

Facebook/Ty Wolfe

Néhány évvel később a lány megpróbálta őt megkeresni a Facebook-on de a fiú nem igazolta vissza a bejelölést. Az iskolás csomag már csak egy emlék maradt számára, a fiú pedig nem tudta, kihez is került a csomag.

A lány két évvel később még egyszer megpróbálta őt megkeresni.

“Érdekelt, hogy milyen az élete, hogy ő is egyetemre jár-e, mint én? Mondta a lány.

Végül is kapcsolatba kerültek és Joanna elmagyarázta, mi is a helyzet. Gyakran váltottak üzenetet  Facebook-on és rájöttek, hogy nagyon sok közös vonásuk van. Megkedvelték egymást.

Facebook/Ty Wolfe

Egy év múlva úgy döntöttek, találkoznak és Tyrel vett egy repülőjegyet Kambodzsába.

“Mikor megérkeztem, azt hittem pofon kell vágnom magam, mert csak álmodom, mesélte a fiú a People-nek.

Joana családjának hagyományai szerint a pár nem lehetett együtt csak azután, hogy a fiú engedélyt kért rá a szülőktől. Tyrel egy idő után visszatért az Egyesült Államokba aztán megint Kambodzsa felé vette az útját.

Facebook/Joana Marchan-Wolfe

Ez alkalommal Tyrel engedélyt kért a lány édesapjától, el szerette volna venni Joanát feleségül. Sok részletet meg kellett oldaniuk de végül is elérkezett a várva-várt esküvő napja az Egyesült Államokbeli Midville-ben.

Joana az Egyesült Államokban akart letelepedni így odaköltöztek és most első gyermeküket nevelik.

Facebook/Ty Wolfe

Micsoda történet, az élet írta! Oszd meg barátaiddal, ha Téged is meghatott!

(Forrás: csodalatos.co)