A hármasikrek senkivel se álltak szóba az iskolában! Mígnem egy tanáruk rájött szörnyű titkukra:

Elballagni a középiskolából mindenki életében egy nagyon fontos mérföldkő. De a Yeckes hármas ikreknek maga volt a valóra vált álom.

Amikor Haley, Kassidy és Sierra elkezdték a Las Vegas-i Valley High School-ban a tanulmányaikat sok megpróbáltatással kellett szembenézniük. A társasági életben és a tanulmányaik terén is meg kellett vívniuk a saját harcukat. Tanáraik csak úgy emlékeztek a három testvérre, akik csak egymással kommunikálnak, és mindig elzárják magukat a külvilágtól. Rossz hozzáállásuk révén sorra buktak el a vizsgákon.

De ez az állapot akkor vett drasztikus fordulatot, amikor az egyik tanáruk bevezette őket a GEAR UP nevezetű programba.

Hamarosan a lányok tanulmányi átlaga javult, és rendszersebben vettek részt az órákon is. És ebben az időben jöttek rá az iskola pedagógusai, hogy mik is történnek a lányoknál otthon.

A hármas ikrek édesanyja meghalt, amikor a lányok még csak 3 hónaposak voltak, édesapjukat meg bebörtönözték. A hanyag nagyszüleik nevelték fel a három lányt, gyakran éheztek és 8 éves korukig nem is jártak sem óvodába, sem iskolába.

De a kemény munkájuknak és kitartásuknak köszönhetően, a lányoknak végül sikerült elvégezniük a középiskolát és le is diplomáztak. Addig a pontig, míg rá nem jöttek tanáraik, hogy mi is folyik a háttérben, a lányok csak egymásra számíthattak. De köszönhetően a beavatkozásnak egy szebb jövőt építhettek maguknak.

A videóban megnézheted, hogy milyen ajándékkal lepték meg ballagásuk alkalmával a hármas ikreket.

Neked is tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)