Az anya másodszorra is várandós. A terhesség ezúttal egy különleges meglepetést is tartogat:

Mikor a New Orleans-ban lakó  Courtney és Philip Garrett egymás ujjára húzta a gyűrűt és összeházasodtak, nagyon szerettek volna azonnal családot alapítani. A fiatal feleségnek azonban éveken keresztül nem sikerült teherbe esnie, írta aWWLTV.

Ezért a pár egy idő után az IVF kezelés mellett döntött és a terhesség nem is váratott magára sokáig. A hölgy három gyermeket várt.

-Annyira boldog voltam, mikor megtudtam, mesélte Courtney a WWLTV.-nek.

Oliver, Jack és Ellie kilenc hónappal később meg is születtek, igazi csoda volt ez a pár számára. De itt nem érv véget történetük.

Courtney és Philip még szerettek volna egy negyedik gyereket is  és hét évvel később lepték meg a gyerekeket a jó hírrel: Courtney ismét terhes lett.

Az egyik ultrahang felvétel alkalmával ismét óriási meglepetés érte a családot. Egy biológiai csoda várt rájuk.

Ez alkalommal Courtney természetes módon lett terhes, és pont ugyanabban a hónapban, amikor az IVF megtermékenyítés is történt. Az édesanya ez alkalommal ismét hármasikreket várt.

Ez a hír a párt és az orvosukat is nagyon megdöbbentette.

-Az orvosunk azt mondta akkoriban: remélem magukat nem látom majd egyhamar ezek után, mesélték a szülők a WWLTV-nek.

A három gyermek picit csalódott volt mikor a pár bejelentette, hogy nagy változás lesz életükben. Azt hitték, talán egy kiskutyát kapnak, vagy egy Xbox.-ot. De amikor a babák megszülettek, azonnal beléjük szerettek a nagytesók.

Két ilyen terhesség egy családban – ez igazi csoda! A gyerekeket nagyon sok szeretet veszi körül, ezt jól láthatjuk a lenti filmben. 

Oszd meg, hogy minél többen láthassák! 

(Forrás: csodalatos.co)