Hét trükk a tökéletes otthoni manikűrhöz. Jó, hogy végre valaki összeszedte őket:

Ha egy egyszerűbb manikűrt szeretnél, akkor te magad is könnyen elkészítheted otthon, nem kell mindig szakemberhez menned. Most olyan trükköket mutatunk, melyeket elengedhetetlen ismerned a tökéletes manikűr elkészítéséhez!

1.Az üvegreszelő egy nagyon hasznos dolog, hiszen használata után sokáig nem kell küzdened a köröm berepedezésével. Műkörömre, és természetes körömre egyaránt használható. Könnyen fertőtleníthető, és mosható.

2.Ha összekenődött a bőröd a körömlakkal, akkor egy nagyon vékony ecsetet márts körömlakk lemosóba, és azzal óvatosan töröld le a bőröd.

3.Az alábbi ábrán láthatod, hogy milyen sorrendben, és irányban kell a körmöd bekenned a lakkal ahhoz, hogy időt, és energiát takaríts meg. Így sokkal egyenletesebb lesz a festés, és nem fogod a bőröd sem összekenni.

4.Miután kifestetted egy erősebb alapszínnel a körmöd, és megszáradt rendesen, akkor egy nagyon vékony ecset segítségével könnyen henna-festés-szerű mintákat rajzolhatsz rá egy világosabb színnel. Nagyon mutatós lesz.

5.Egy sebtapasz, vagy egy ragasztószalag segítségével könnyen megalkothatod álmaid manikűrjét. Ragaszd le átlósan a körmöd egyik részét, fesd ki a szabadon hagyott területet, majd, amikor megszáradt, vedd le a ragasztót, és a csupasz területet is fesd ki.

6. A ragasztószalag segítségével játszhatsz a színekkel, árnyalatokkal, de a matt-fényes hatással is. Nagyon jó kontrasztokat hozhatsz létre csak egy kis fantázia szükséges hozzá.

7.Ha vékony csíkokra, vagy kisebb darabokra vágod fel a ragasztószalagot, akkor geometrikus mintákat is alkothatsz a körmödre. Arra vigyázz, hogy ne csússzon el a ragasztó, jól tapadjon.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

(Forrás: tudasfaja.com)