Teafiltert tett a kocsijába, ismerősei egyfolytában az új trükkről faggatják:

Ha nem szeretnél drága, rövid ideig tartó légfrissítőre költeni, ami ráadásul még káros hatással is van az egészségre, akkor nem kell mást tenned, mint egy teafiltert beakasztani a kocsiba.

Nem csak pikánsabb, intenzívebb illatot kölcsönöz majd, hanem a hatás sokkal hosszabb ideig tart majd és meglátod, mindenki kíváncsi lesz a titkodra! Nyugodtan választhatsz gyümölcsteát is, olyan gyümölcsöt, aminek szereted az illatát, de például a fahéj is kitűnő választás lehet!

A rossz szagoknak nagyon sokszor a nedvesség az oka, e nélkül gyakorlatilag nincs is bűz. Logikus tehát, hogy a szárazság elérésén kell dolgoznunk: erre több lehetőség is van. A legjobb a teafilter, természetesen nem használat után.

Használt teafilter is megfelel erre a célra, de csak miután teljesen kiszáradt. Először persze takarítsd ki a kocsit, különben mit sem ér az egész, majd fogd a kedvenc teádat, és tedd a kocsiba. Teheted a kesztyűtartóra, az illatosító helyére a visszapillantóra vagy a pohártartóba, a  kedvenc vaníliás, jázminos, gyümölcsöt teád enyhe illata hamarosan belengi a kocsit.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!