A tomboló hurrikánban megmentette a kislány életét: 12 évvel később a lány különös kéréssel fordul hozzá

Több jelentős katasztrófa is történt az elmúlt néhány évtizedben és az egyik ilyen a Katarina hurrikán volt, mely 2005-ben az Egyesült Államik déli részén söpört végig. A katasztrófában 1836 ember vesztette életét, vagy a hurrikán alatt, vagy az utóhatása következtében.

Egy Air Force katona készített a katasztrófáról egy olyan képet, mely óriási hatással volt mindenkire. A képen, mely több díjat is nyert, a US Air Force egyik vezető tisztje Mike Maroney és a kis LaShay Brown látható, akit a tiszt megmentett.

Mikor a férfi megmentette a kislányt a hurrikán idején, a kislány a nyakába ugrott és szorosan átölelte őt. A tisztet, aki poszttraumatikus stressz szindrómában szenvedett, később Irakba és Afganisztánba küldték szolgálatra. Mindenhová magával vitte ezt a képet:

A férfi sokáig kereste a lány, még a szociális médiát is segítségül hívta. Végül is 2015-ben, 10 évvel az eset után a képen szereplő két ember találkozott.

A találkozóra a The Real nevű televíziós műsorban került sor. Mike Maroney igazán meg volt hatódva és ezt mondta LaShay-enk:

“Te sokkal jobban megmentettél engem, mint amennyire én Téged.”

De itt a történetnek nincs vége. Mike rendszeresen találkozik a lánnyal, gyakran látják őket együtt. A férfi megtanította a lány úszni és az iskolai bálra is elkísérte őt.

Nagyon meghatotta a lányt Mike gondoskodása és a lány úgy döntött, csatlakozik a tartalékosokhoz. Rendszeresen eljár kiképzésekre és megkérte Mike-ot, segítsen neki a tréningeken.

A férfi természetesen mindig segít és sokszor bátorítja a lány a kiképzési napokon.

“Természetes, hogy segítek, hiszen így meg tudom köszönni LaShay családjának kedvességét. Olyanok ők nekem, mint a saját családom

Nagyon büszke vagyok LaShay-ra, már érti mit is jelent a katonaságban szolgálni. Biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokat visz majd véghez, bármibe is fogjon.” – mondta a férfi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: csodalatos.co)