Lánynak nézték, kicsúfolták a kisfiút hosszú haja miatt: mikor megtudták az okát, nem győztek tőle bocsánatot kérni

Az egész akkor kezdődött, amikor a 6 éves Christian McPhilamy látott valamit egy kereskedelmi tévében. Tény, hogy ez a TV-műsor az egész életét megváltoztatta.

k1

Christian ekkor tudta meg, hogy a rákban szenvedő gyerekeknek nincsen haja. Miután édesanyja elmesélt neki egy pár dolgot erről a betegségről, Christian úgy döntött, hogy valamit tenni fog, hogy segítse ezeket a szegény gyermekeket. Különleges dolgot tett ezután.

k2

Christian 2 évig növesztette a haját, nem hagyta, hogy levágják. Az ok: a megnövesztett haját a rákos gyerekeknek szerette volna adományozni. Igaz, hogy mennyire elgondolkodtató, hogy hat éves korban milyen csodálatos ötletek születnek?

k3

Christian tartotta a szavát. Bár voltak nehézségei ebben a két évben, az iskolában csúfolták, sok gyerek csak lánynak nevezte. Ennek ellenére nem mondott le a céljáról, és várt, amíg haja elérte a kívánt hosszúságot, a 25 centimétert. Egyesek gúnyból még pénzt is adtak neki, hogy menjen fodrászhoz. Ezek az emberek nyilvánvalóan nem tudták, hogy mi forog kockán.

k4

Végül eljött a nagy nap: Christian haja elérte a megfelelő hosszúságot. A fodrász 4 copfba kötötte a haját és levágta, majd átadta Christiannak, aki egy alapítványnak adományozta a haját. Christian története futótűzként terjed az interneten. Az egész világot megmozgatta ez a különleges fajta segítőkészség.

k5

k6

Gyakran a gyerekeknek vannak a legjobb ötleteik. Christian bebizonyította, hogy pénz nélkül is lehet jót tenni. Csodálatra méltó, ahogy ez a gyermek teljes szívvel és önzetlenül másokon segített.

Ebben a videóban is láthatod a kisfiú történetét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: buzzblog)