Az unoka takaróval a vállán látogatja meg nagymamáját a kórházban: azt viszont csak ő tudja, mi van a takaró alatt

Shelby, az unoka a tévéseknek elmondta, hogy nagymamája, Donna, valamint Patsy, a kutyusa elválaszthatatlanok voltak, azóta, hogy Patsy megszületett. Azt mondta, hogy a nagymamája, Donna még üvegből is etette a kutyát, és nap mint nap, napfelkeltétől alkonyatig ott volt vele, és utána is, ha a kutyának szüksége volt rá.

Mivel a nagyit hirtelen kellett a kórházba szállítani, nem volt elég ideje, hogy megkérdezze egy állatorvostól, hogy nem lenne-e gond, ha Patsy meglátogatja. Az unoka azonban nem esett kétségbe.

Elment Patsyért, aztán elindult a kórházba. Úgy cipelte Patsyt, mintha egy baba lenne, és letakarta egy takaróval. Mindenki azt hitte, hogy egy baba van alatta. Nem is nagyon néztek rá. Könnyen átsétált a kórház üvegajtajain.

Shelby azt mondta, nem aggódott, hogy mi fog történni, ha elkapják. Azt mondta, hogy a legrosszabb, ami történhetett volna az, hogy hazaküldik.

Nagyon jó hallani, hogy megérte belopózni. Shelby nagymamája, Donna nagyon izgatott volt, hogy láthatja a kutyáját. Mindenki úgy gondolja, hogy emiatt gyógyult meg olyan gyorsan:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)